Support

Support

Check support je altijd en overal

Check-support.jpg

Waarmee kunnen we je helpen?

Heb je algemene of technische vragen over CHECK? Kijk onderaan de pagina voor de Veelgestelde Vragen (FAQs) of neem contact op met team CHECK.

We staan altijd klaar om je verder op weg te helpen.

Algemeen

CHECK is een webapplicatie. Dit betekent dat je geen extra software nodig hebt om CHECK te kunnen gebruiken. Er hoeft niks geïnstalleerd te worden.

De webapp van CHECK draait op elk platform. Omdat er voor CHECK geen extra software benodigd is, zijn de basiseisen minimaal. Je bereikt de webapp via een website en vindt deze niet in één van de app-stores.

CHECK is beschikbaar voor alle organisaties waarvoor de borging van kwaliteit middels een kwaliteitsysteem nodig is. Je hoeft dus niet aangesloten te zijn bij Sportfondsen.

Sportfondsen heeft data security hoog in het vaandel staan. Er wordt alles aan gedaan om de veiligheid van de data te waarborgen. Daarnaast wordt er door ons eigen ICT team continu gewerkt aan de verbetering van de veiligheid van onze servers en daarmee jouw gegevens.

CHECK wordt geleverd in 3 varianten:

1. CHECK met het KVS (voor zwembaden) = standaard

2. CHECK zonder het KVS (voor zwembaden) = optie

3. CHECK Basis (voor al het overig gemeentelijk vastgoed)

Nee, het keurmerk krijg je niet automatisch. Het is wel zo dat wanneer je CHECK op de juiste manier hebt ingericht en gebruikt, je automatisch alle facetten gedekt hebt welke gevraagd worden door het KVS.

Vanuit jouw eigen organisatie kunnen alleen de mensen die jij autoriseert meekijken in de systemen.  De helpdesk van Team CHECK kan met je meekijken wanneer je hulp nodig hebt.  Indien je het KVS bij CHECK afneemt hebben de interne auditoren toegang tot de gegevens in jouw systeem. Er wordt uiteraard alleen gekeken in jouw systeem indien dit nodig is.

Nee. Enkel wanneer er vanuit jou de vraag komt wordt er met je meegekeken voor servicedoeleinden. 

Ja, het systeem wordt automatisch geüpdatet. Indien er wijzigingen zijn in wetgeving, het KVS of andere aspecten die van invloed zijn op CHECK, wordt dit z.s.m. doorgevoerd. Zo zorgen we ervoor dat de gebruikers van CHECK een zo compleet mogelijk kwaliteitssysteem hebben.

Nee, updates zijn een vast onderdeel van kwaliteit. Dat betekent voor jou dat deze kosteloos worden doorgevoerd.

Nee, het aantal gebruikers is onbeperkt.

Ja, er kan door meerdere gebruikers tegelijk in het systeem worden gewerkt. Tegelijkertijd aan dezelfde taak werken is echter niet mogelijk.

Nee. CHECK is zo ontwikkeld dat deze via internet wordt opgestart en gegevens opslaat. Tijdens het invullen van gegevens in een ruimte waar geen internet beschikbaar is draait CHECK binnen de geopende taken gewoon door!

Neem contact met ons op!

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.